Fasek na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajamu

Međunarodni poljoprivredni sajam je najveća i najznačajnija smotra agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Već 856 godina je vrhunski reprezent Novog Sada, Vojvodine i Srbije. Mnogo je više od priredbe.

Poljoprivredni sajam je  najveći  agrobiznis događaj u ovom delu Evrope i potvrđuje se kao mesto najvećeg susreta ponude i potražnje, domaćih i stranih firmi, kao i posetilaca kojih je na  proslogodišnjem 85.Poljoprivrednom sajmu, bilo preko 140.000,00.

Read More

gorionik na pelet cena - gorionici

Gorionik na pelet cena

Gorionik na pelet cena – jedno je od glavnih upita koje korisnici postavljaju interesujući se za grejanje na pelet. Istražujući interesovanja korisnika, odlučili smo da se ovog puta pozabavimo temom – gorionik ne pelet cena. Budući da smo se u prethodnom tekstu bavili faktorima koji utiču na cenu grejanja na pelet, zaključili smo da ovaj tip grejanja ne predstavlja vid uštede, već vid komfora i udobnosti. Ali šta je to, kada su gorionici u pitanju, što utiče na njihovu cenu i šta to predstavlja za korisnika?

Read More

Fasek na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajamu

Novosadski sajam najveći je agrobiznis događaj u ovom delu Evrope i potvrđuje se kao mesto najvećeg susreta ponude i potražnje, domaćih i stranih firmi.

Firma Fasek Engineering and Production doo će i ove godine izlagati na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu gde će još jednom predstaviti svoj razvoj i napredak. 84. Međunarodni sajam poljoprivrede biće prilika gde će Fasek predstaviti svoje kombinovane kotlove i gorionike na agropelet koji su jedinstveni na tržištu.

Read More

pelet i čvrsto gorivo za kombinovane kotlove na pelet i čvrsto gorivo

Kombinovani kotlovi na pelet i čvrsto gorivo: Zašto ih odabrati

Kombinovani kotlovi na pelet i čvrsto gorivo koriste se za centralno grejanje toplom vodom. Namenjeni su za sagorevanje čvrstog goriva, agro ili drvenog peleta. Na našem tržištu postoji veliki izbor kotlova na čvrsto gorivo različitih proizvođača, međutim, kombinovani kotlovi na pelet i čvrsto gorivo nalaze se u ponudama samo malog broja njih.

Read More
kotao na pelet

Najbolji kotao na pelet: kako ga odabrati i koje su njegove najbitnije karakteristike

Najbolji kotao na pelet – gde da ga pronađem? Ako ste odlučili da se grejete na pelet, sigurno ćete se susresti sa ovim pitanjem, ali i sa nedoumicama oko bitnih karakteristika koje najbolji kotao na pelet treba da ima. Zato ćemo pokušati da obrazložimo na šta sve treba da obratite pažnju pri kupovini kotla. Istaći ćemo i najbitnije činjenice sa kojima ćete moći da raspolažete prilikom planiranja kupovine.

Kada investirate u kupovinu kotla, morate uzeti u obzir činjenicu da to nije samo trenutni trošak. Ovaj trošak može da se podeli na onoliko godina koliko je predvđen radni vek kotla. Kupovina nekih kotlova iziskuje niska početna ulaganja, ali kasnije zahteva više servisiranja i zamene delova u svom radnom veku. To može da vas košta dosta živaca i novca.

Read More

Grejanje na pelet: karakteristike, prednosti i nedostaci

Grejanje na pelet doživljava sve veću popularnost, kako u svetu, tako i kod nas. Najveći razlozi njegove ekspanzije prvenstveno su komfor i očuvanje životne sredine. Ovaj tekst bavi se temom grejanja na pelet i ima za cilj da istakne sve prednosti ali i nedostatke za koje treba da znate ukoliko se odlučite da grejete vaše domove na pelet.

Read More